Winterfeest 21/12/2019

22 nov 19

Op zaterdag 21 december dompelen we Fort Liefkenshoek onder in de kerstsfeer. Geniet van een gezellige namiddag met workshops, een bezoek van de kerstman en lekkere hapjes en drankjes in een feeëriek verlicht kerstdecor. Het bezoekers-en belevingscentrum zijn ook open tot 17 uur.

PROGRAMMA:
Kerstman
Hoog bezoek want de kerstman komt! Hij brengt voor iedereen een kleine attentie mee!

Mini Horse Wold
Op het binnenplein staat het feeëriek verlicht kerstdecor van Mini Horse World. Bezoekers beleven hier een magisch fotomoment met schattige miniatuurpaardjes. Iedereen mag tussen de dieren lopen en ze aaien. Er kan een ritje gemaakt worden op de kerstkoets.

Karikatuur tekenaar
Tekenaar Marin vereeuwigt u op papier. Op 5 minuten tijd maakt hij een leuke karikatuur die u mee naar huis kan nemen als aandenken aan een leuke dag!

Poppentheater ‘De Slissende Sleutel’
Voor de allerkleinsten (3 t.e.m. 9 jaar) krijgen we het poppentheater op bezoek. Een voorstelling met een mooie boodschap van de kerstman over vertrouwen hebben in jezelf. Je kunt meer dan je denkt!

Clown Poefie
Clown Poefie komt volledig in wintertenue. Hij loopt rond in het fort en maakt de mooiste ballonfiguren.

Workshop kerstversiering maken
In het fort zelf creëren jonge bezoekers hun eigen kerstversiering. Een eigen kerstbal, kerstengel of kerstster.

Foodtrucks
Op het binnenplein kunnen bezoekers bij het knisperend houtvuur genieten van een hapje en een drankje.

Little Dixie
Angela Campbell en Erik Van Eetvelde van Dixieland band ‘Little Dixie’ zorgen voor de muzikale noot op het winterfeest. Zij brengen zowel kerstliederen als Nederlandse meezingers en Engelstalige muziek. Ambiance verzekerd!