Winterfeest

23 dec 17

Op zaterdag 23 december dompelen we Fort Liefkenshoek onder in de kerstsfeer. Er wacht u een stemmige en sfeervolle namiddag boordevol workshops, een ontmoeting met de kerstman en lekkere hapjes en drankjes bij het feeëriek verlichte kerstdorp van Mini Horse Wold.

Het bezoekers-en belevingscentrum zijn open tot 18 uur!

Programma:
Kerstman (13.30 tot 18 uur)
De kerstman ontvangt jonge bezoekers in het fort. Hij brengt voor iedereen een kleine attentie mee!

Mini Horse World (13 tot 17 uur)
Op het binnenplein staat het feeëriek verlichte kerstdorp van Mini Horse World. Bezoekers beleven hier een magisch foto moment met schattige miniatuurpaardjes. Iedereen mag tussen de dieren lopen en ze aaien.

Verteller (15 tot 18 uur)
Verteller Veerle Ernalsteen brengt hartverwarmende kerst- en winterverhalen voor jong en oud.

Workshop kersttheelichtje maken (13 tot 17 uur)
In het fort creëren jonge bezoekers een unieke theelichthouder voor op de feesttafel. Een simpel glazen potje wordt tot een echte blikvanger omgetoverd.

Workshop raamdecoratie voor kerst maken (14 tot 18 uur)
In het fort knutselen jonge bezoekers prachtige raamdecoratie die in de woonkamer voor een extra gezellige kerstsfeer zorgt.

Foodtrucks (13 tot 18 uur)
Op het binnenplein kunnen bezoekers bij het knisperend houtvuur genieten van een hapje en drankje. Zowel zoet als zout komen aan bod. Proef ook zeker de heerlijke streeklikeuren.

Little Dixie ( 14 tot 18 uur)
Angela Campbell en Erik Van Eetvelde van Dixieland band ‘Little Dixie’ zorgen voor de muzikale noot op het winterfeest. Zij brengen zowel kerstliederen als Nederlandse meezingers en Engelstalige muziek. Ambiance verzekerd!

Gratis. Behalve hapjes en drankjes aan de foodtrucks.