Halloween op Fort Liefkenshoek

27 okt 18

Op zaterdag 27 oktober dompelen we Fort Liefkenshoek onder in een griezelsfeer. Er wacht u een namiddag voor de echte durvers, boordevol workshops en een vurige afsluiter. Het bezoekers- en belevingscentrum zijn open tot 18 uur.

Programma:

Grime + ballonnen plooien
14 tot 18 uur

De ballonnenpiraat maakt enge en magische wezens: reuze octopussen, zwarte katten, pompoenen en eenhoorns passeren de revue. Hij tovert u ook om tot een duister wezen. Verander in een heks, krakend skelet of een afschrikwekkend monster en houd het andere Halloweengespuis op afstand. Kom verkleed naar het fort en maak uw transformatie compleet!

Griezelfakir
14 tot 18 uur

Glaslopen en op een spijkerbed liggen kan iedereen. Maar wie durft??? Grijp de kans om het uit te proberen. Onze fakir geeft alvast het goede voorbeeld!

Workshop spookjes maken
14 tot 18 uur

Boeoeoeoeoeh
Maak je eigen spookje met gips: eerst het geraamte en dan afwerken met gipsverband.

Workshops heksenbezems en griezelige Napoleonhoed maken
14 tot 18 uur
Elke heks of tovenaar heeft een eigen bezem. Op het fort maak je een persoonlijk exemplaar! Kleine heksen en tovenaars in spe oefenen het maken van heksenbezems in miniformaat. U kunt ook een griezelige Napoleonhoed maken.

Zoektocht
13.30 tot 18 uur
Doe mee aan een griezelige zoektocht …  als u durft …

Vuurspektakel  Marc Muy Dificil
17.15 uur, 18 uur en 18.45 uur
Als Halloween monnik steekt Marc Muy Dificil toortsen, fakkels en vuurschalen aan en spuwt met vuur. Adembenemende vuuranimaties, waarbij de spanning stijgt tot een vlammende climax! Uw vurigste wensen worden vervuld.

Huiverwandeling
20 tot 21.30 uur
Huiverwandeling op de omwalling rond het fort. Opgelet: deze bloedstollende tocht is voor echte durvers en niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar.


Deelname aan de zoektocht en workshops is vrij, u hoeft niet op voorhand te resereveren.