AFGELAST - Pasen op 't Fort

16 mrt 20

De gemeente Beveren neemt extra maatregelen om verspreiding van het coronavirus af te remmen. In een poging om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken vraagt de Nationale Veiligheidsraad om een aantal maatregelen te respecteren.

Burgemeester Marc Van de Vijver neemt in samenspraak met de gemeentelijke veiligheidscel voor Beveren een aantal bijkomende preventieve maatregelen. Zo zal het onderstaande evenement Pasen op 't fort afgelast worden omwille van het coronavirus.

De start van de paasvakantie vieren? Op zaterdag 4 april staan er in Fort Liefkenshoek heel wat leuke activiteiten op het programma. Alle activiteiten zijn volledig gratis.

De paashaas ontvangt jullie aan de ingang en heeft voor de kinderen wat lekkers* mee. In het paasdorp zijn er reuze gezelschapsspelen, een mini trampoline, voetbaltafel, ballen, parachute, fietsjes,... Voor de allerkleinsten is er een wip, schuifaf, kleine en grote blokken, klimtoestellen, een speelkleed en nog veel meer. Kinderen kunnen zich bovendien helemaal uitleven op het springkasteel.

Er kan gratis deelgenomen worden aan een kleurwedstrijd. De paaszoektocht gaat van start en kan de hele paasvakantie gedaan worden in het fort.

*zolang de voorraad strekt